ΚΟΣΜΟΣ

Βοηθός δασκάλου ομολόγησε ότι έκανε σεξ με μαθητές και τους δωροδοκούσε με αλκοόλ – Τα μηνύματα στα social media που την «έκαψαν»

daskala

Μια πρώην βοηθός δασκάλου στο Κεντάκι παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με «πολλά» έφηβα αγόρια ενώ εργαζόταν σε ένα σχολείο, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η Έλεν Φίλιπς, 38 ετών, ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Λέξινγκτον την Παρασκευή για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου στο Διαδίκτυο , ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς στην Ανατολική Περιφέρεια του Κεντάκι .

Ως μέρος της συμφωνίας που έκανε με την εισαγγελία, η 38χρονη παραδέχτηκε συγκεκριμένα ότι προσπάθησε να πείσει ένα 15χρονο αγόρι να βγει κρυφά από το σπίτι του για να συναντηθούν για σεξ στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Τα μηνύματα στα social media – Πώς αποκαλύφθηκε η δράση της

Έστειλε μήνυμα στο θύμα στο Facebook και προσπάθησε επανειλημμένα να τον βγάλει από το σπίτι του, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Όταν το αγόρι της είπε ότι δεν μπορούσε να φύγει, εκείνη του πρόσφερε αλκοόλ και στοματικό σεξ αν μπορούσε να βγει κρυφά.

Η Φίλιπς, που κατάγεται από το Ντάνβιλ, του έδωσε και κάποιες δικαιολογίες για να πει στη μητέρα του ώστε να καταφέρει να φύγει από το σπίτι. Τελικά το αγόρι δεν συναντήθηκε μαζί της εκείνο το βράδυ.

Μία από τις μητέρες των θυμάτων, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, είπε στο FOX 56 ότι πήγε στο γυμνάσιο με την 38χρονη και ότι τα παιδιά τους μεγάλωσαν μαζί.

«Αυτά τα αγόρια δεν γνωρίζουν τους νόμους που τα προστατεύουν και δεν θα επέλεγαν να το καταγγείλουν γιατί πίστευαν ότι θα είχαν πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά. Ο γιος της περιέγραψε ότι «τους έφερε αλκοόλ 3 με 4 φορές. «Δεν μπορώ να σκεφτώ καν την έκταση αυτού που έχει κάνει», πρόσθεσε.

Τελικά συνελήφθη τον Απρίλιο του 2023, όταν δύο ανήλικοι εμφανίστηκαν στις αρχές και είπαν ότι τους βίασε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ 6 Ιουλίου και 15 Αυγούστου 2022, όταν και οι δύο ήταν 16 ετών.

Η 38χρονη κατηγορήθηκε αρχικά στο κρατικό δικαστήριο, όπου εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για σοδομισμό τρίτου βαθμού και βιασμό τρίτου βαθμού στις κομητείες Boyle, Garrard και Rockcastle, σύμφωνα με το The Lexington Herald Leader .

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ

trump ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ανώτατο Δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες περί υποκίνησης της εισβολής στο Καπιτώλιο – “Πράσινο” φως να κατέβει στις εκλογές

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» πολιτικά. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ...