ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Βιασμό από τον θείο της κατήγγειλε 23χρονη ΑμεΑ που εκδιώχθηκε από το σπίτι της

ANAPIRH
Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα, σχετικά με την υπόθεση της 23χρονης στον Βόλο, η οποία πριν λίγες ημέρες είχε καταγγείλει τη μητέρα της, καθώς τη έδιωξε από το σπίτι, την περασμένη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ertnews.gr, η 23χρονη ΑμεΑ κατήγγειλε βιασμό από τον θείο της. Συγκεκριμένα, καταθέτοντας χθες, Πέμπτη στο δικαστήριο που δικάζοταν η μητέρα της, η 23χρονη κοπέλα ανέφερε ότι ο θείος της την είχε βιάσει μία μέρα πριν την διώξει από το σπίτι η μητέρα της, καθώς και τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι τους σε χωριό της Καλαμπάκας.

Σημειώνεται ότι το σπίτι που φιλοξενούνται στον Βόλο είναι του θείου της, τον οποίο κατήγγειλε για βισαμό. Το δικαστήριο μετά από αυτό διέταξε τον διαβιβασμό της δικογραφίας πίσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για διερεύνηση του θέματος. Τόσο η μητέρα της 23χρονης όσο και η αδελφή και η θεία της και αδελφή του 40χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό, φαίνεται να γνώριζαν τι συνέβαινε. Η κοπέλα στην κατάθεσή της επισήμανε ότι μάλωνε με τη μητέρα της γιατί δεν της επέτρεπε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η μητέρα της πάντως ανέφερε πως είναι άνεργη και συντηρείται από τα αδέλφια της που ζουν στο Βόλο, ενώ αυτή και οι δύο κόρες της σε χωριό της Καλαμπάκας.

Η 50χρονη μητέρα της που κάθισε χθες στο εδώλιο, απολογούμενη, ανέφερε πως δεν εργάζεται και πως την συντηρούν τα αδέρφια της.

You may also like

Comments are closed.