ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Βουλή: Μετωπική σύγκρουση με προεκλογικό «άρωμα»

Facebook
Twitter
Μετωπική σύγκρουση υπήρξε στην Βουλή μεταξύ του Κ. Μητσοτάκη και του Α. Τσίπρα για την οικονομία και τα ελληνοτουρκικά. Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης από 1/1/2023 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διακόπτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει ξεκινήσει την εφ’όλης της ύλης επίθεση σε μία ομιλία που οι τόνοι ήταν προεκλογικοί και ακόμα και τα χειροκροτήματα από τους κυβερνητικούς βουλευτές έγιναν αφορμή για επίθεση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Στην μονομαχία στην Βουλή ο πρωθυπουργός και ο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν μετωπική σύγκρουση για όσα έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσα κάνει τώρα η ΝΔ και όσα θα έρθουν το επόμενο διάστημα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναγγέλλει από 1η Ιανουαρίου κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε τους τόνους βάζοντας στο στόχαστρο του και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και επέμεινε στο αίτημα των εκλογών.

Από την αντιπαράθεση δεν έλλειψαν και τα ελληνοτουρκικά με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει λόγο για επιτυχία του Ερντογάν στην Μαδρίτη και ήττα της χώρας μας και την κυβέρνηση να τόνισε την ενίσχυση της άμυνας της χώρας με νέα αεροσκάφη και πολεμικά πλοία που θωρακίζουν τα σύνορα μας σε γη αέρα και θάλασσα.

Πέταξε το γάντι των εκλογών στον πρωθυπουργό ο Α. Τσίπρας με το κ. Μητσοτάκη να κάνει λόγο για ολοκλήρωση της τετραετίας κανονικά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top