ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

“Βουλιάζουν” από κόσμο το τριήμερο τα παραθεριστικά κέντρα της Αχαΐας

Facebook
Twitter

«Βουλιάζουν» από κόσμο το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου τα παραλιακά παραθεριστικά κέντρα της Αχαΐας.

Φαίνεται ότι αρκετοί που έφυγαν από την Πάτρα για ολιγοήμερες διακοπές επέλεξαν να αποφύγουν τους μακρινούς προορισμούς και να πάνε κάπου κοντά, είτε νοικιάζοντας ένα κατάλυμα, είτε μένοντας σε φίλους και συγγενείς.

‘Έτσι η κινητικότητα αυτό το τριήμερο σε όλες τις παραλίες της Αιγιαλείας από την Αιγείρα και την Ακράτα έως και στα δυτικά του Αιγίου, από την Άκολη έως στο Λαμπύρι είναι μεγάλη και υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες, κάτι που φαίνεται και στα παραλιακά μαγαζιά της περιοχής.

Πολύ κόσμος όμως υπάρχει και στα βόρεια της Πάτρας, στη Ροδινή, στον Ψαθόπυργο, στα Αραχωβίτικα στον Άγιο Βασίλειο και στο Ρίο. Η ίδια κινητικότητα όμως παρατηρείται και στα δυτικά της Πάτρας από τα Καμίνια και τον Αλισσό έως στην Κάτω Αχαΐα, τα Νιφορέικα, το Καλαμάκι, την Λακκόπετρα κτλ.

Μαζί με όλο αυτόν τον κόσμο που επέλεξε να ξεφύγει από το κλεινόν άστυ για το τριήμερο ή και για όλη την εβδομάδα θα πρέπει να προσθέσουμε και τον κόσμο που έφτασε από την Αθήνα ή από άλλα μέρη για να περάσει τις ημέρες του Αυγούστου στα μέρη μας, μένοντας σε ξενοδοχειακά καταλύματα ή σε σπίτια συγγενών και φίλων.

Άλλωστε, βρισκόμαστε πλέον στην κορύφωση της καλοκαιρινής σεζόν. Από τις 20 Αυγούστου και μετά ένα μεγάλο ποσοστό των αδειούχων θα επιστρέψουν στην εργασία του και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top