ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣ

Βραβεία BAFTA: Υποψήφιο το ντοκιμαντέρ για τις παράνομες πολιτογραφήσεις στην Κύπρο (video)

politografiseis kypros 1
Υποψήφιο στα βραβεία BAFTA (British Academy Television Awards) είναι το ντοκιμαντέρ, για τις παράνομες πολιτογραφήσεις στην Κύπρο. Μια υποψηφιότητα που ανακοινώθηκε την στιγμή που οι πρωταγωνιστές στο ντοκιμαντέρ, καταθέτουν ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής.

Τo ντοκιμαντέρ του Al Jazeera με τίτλο «The Cyprus Papers Undercover (Al Jazeera Investigations)» είναι υποψήφιο στην κατηγορία Current Affairs (τρέχουσες υποθέσεις), μαζί με άλλα τρία ντοκιμαντέρ τα America’s War On Abortion (Exposure), Television Italy’s Frontline: A Doctor’s Diary και Television The Battle for Hong Kong (Dispatches).

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου και εκεί θα ανακοινωθεί, αν τελικά η έρευνα του Al Jazeera θα λάβει το βραβείο.

Για την υποψηφιότητά του, το Al Jazeera έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα, «τεράστια νέα! Το «The Cyprus Papers Undercover investigation» είναι υποψήφιο για το καλύτερο Current Affairs πρόγραμμα της χρονιάς. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα I-Unit. Φανταστικό επίτευγμα».

You may also like

Comments are closed.