ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραβεία Grammy: Πότε και πού θα πραγματοποιηθούν

grammy 768x432 1

Στο Λος Άντζελες θα χτυπά η «καρδιά» της μουσικής το 2023. Η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου.

Η σημαντική βραδιά της μουσικής βιομηχανίας διοργανώνεται και πάλι στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Crypto.com Arena.

Η περσινή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας και ήταν η πρώτη φορά από το 1973 που δεν φιλοξενήθηκε στο Λος Άντζελες ή στη Νέα Υόρκη.

Η 65η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS και σε streaming στην Paramount+.

Ο πρώτος κύκλος ψηφοφορίας για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων ορίστηκε από 13 έως 23 Οκτωβρίου και ο τελικός από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου 2023.

Τον περασμένο μήνα, η Ακαδημία Ηχογράφησης ανακοίνωσε νέες κατηγορίες βραβείων Grammy που θα απονεμηθούν πρώτη φορά στην τελετή του 2023 και νέους κανόνες.

Οι νέες κατηγορίες είναι: Τραγουδοποιός της Χρονιάς, Καλύτερη Μουσική για βιντεοπαιχνίδια και άλλα διαδραστικά μέσα, Καλύτερο Άλμπουμ Ποίησης, Καλύτερη Εναλλακτική Ερμηνεία και Καλύτερη Ερμηνεία Μουσικής Americana.

You may also like

Comments are closed.