ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Αλλάζουν οι κανόνες για τα διεθνή ταξίδια – Ευνοούνται οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες

uk britain lockdown
Σημαντικές αλλαγές στους κανόνες για τα διεθνή ταξίδια αναμένεται να ανακοινωθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σήμερα 17/9, που ευνοούν τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

Οι πράσινες και οι πορτοκαλί λίστες θα συγχωνευτούν σε μία κατηγορία χωρών χαμηλού κινδύνου και ο αριθμός των χωρών στην κόκκινη λίστα θα μειωθεί, αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Υπήρξαν επίσης προτάσεις, οι πλήρως εμβολιασμένοι πλέον να κάνουν ένα τεστ πλευρικής ροής, ενώ οι ανεμβολίαστοι αναμένεται να ανακοινωθεί ότι θα μπαίνουν σε υποχρεωτική οικιακή καραντίνα, ακόμα κι αν προέρχονται από πράσινη χώρα.

Η αναμενόμενη ανακοίνωση του υπουργού Μεταφορών Γκαντ Σαπς θα ισχύει μόνο για την Αγγλία, καθώς στη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία έχουν επίσης εφαρμοστεί πρόσφατες αλλαγές που ανακοινώθηκαν στο Γουέστμινστερ.

Εν τω μεταξύ, οι εικασίες ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ενδέχεται σύντομα να αναθεωρηθούν, έστειλαν τις μετοχές των αεροπορικών εταιρειών στα ύψη.

Το Χίθροου ανακοίνωσε ότι μετατοπίστηκε από το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης το 2019 στη 10η θέση της λίστας, πίσω από το Άμστερνταμ, το Παρίσι και τη Φρανκφούρτη, εξαιτίας  των ταξιδιωτικών περιορισμών.

You may also like

drones ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: Έκαναν την πρώτη μεταφορά πνεύμονα για μεταμόσχευση μέσω drone – Πέταξε για 1,2 χιλιομέτρου σε 10 λεπτά

Την πληροφορία ότι προ εβδομάδων πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταφορά πνεύμονα μέσω drone, ώστε να γίνει μεταμόσχευση, γνωστοποίησε το Γαλλικό Πρακτορείο ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ