ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

«Βροχή» τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων στην εστίαση της Αχαΐας

astynomia
Συγκροτήθηκαν, προχθές αργά το βράδυ, στο πλαίσιο ελέγχων για παραβίασητων μέτρων για την πρόληψη ασθενειών ειδικά μεικτά κλιμάκια αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή των Πατρών.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι  λειτουργούσαν, ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψηασθενειών σε βάρος των ιδιοκτητών, στους οποίους βεβαιώθηκαν διοικητικάπρόστιμα, ύψους (1.000) και (3.000) ευρώ αντίστοιχα, ενώ στο ένα κατάστημα επεβλήθη και αναστολή λειτουργίας για (15) ημέρες.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί πέντε πελάτες, σερβίροντας ποτά και φαγητά, παραβιάζοντας
το ωράριο λειτουργίας. Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (1.000) ευρώ, ενώ σε έναν πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, είχε διοργανώσει σε οικία εκδήλωση – γλέντι, συνδεόμενη με γάμο, αναπαράγοντας μουσική, προερχόμενη από
στερεοφωνικό συγκρότημα, με τη συμμετοχή πενήντα ατόμων.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν διοικητικό πρόστιμο ύψους (3.000) ευρώ στον διοργανωτή της εκδήλωσης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

You may also like

Comments are closed.