ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στη σκηνή μετά από απουσία 2 ετών ο Έλτον Τζον – Συνεχίζει την περιοδεία του

elton john
Συνεχίζει την περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» ο Έλτον Τζον, 24 μήνες μετά από τη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο στην οποία υπεβλήθηκε, αλλά και μετά από μία σειρά αναβολών της εξαιτίας της πανδημίας.

Η περιοδεία είχε αρχίσει το 2018, αλλά λόγω μιας σειράς προβλημάτων ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να τη διακόψει. Πλέον, ο ίδιος επέστρεψε και έδωσε την πρώτη του παράσταση στο Κρέσεντ Σίτι της Νέας Ορλεάνης.

«Δεν έχουμε παίξει από τις 6 Μαρτίου του 2020. Αυτή είναι μια νέα εμπειρία για εμάς, ποτέ δεν είχα απομακρυνθεί τόσο μεγάλο διάστημα από τη μουσική, τουλάχιστον από τότε που ήμουν 17 χρόνων», ανέφερε ο τραγουδιστής στο κοινό. που είχε προμηθευτεί τα εισιτήριά του για 745 ημέρες.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω που ήσασταν τόσο υπομονετικοί», είπε ακόμα, ενώ πρόσθεσε: «Ζούμε σε περίεργες εποχές, αλλά θα περάσουμε υπέροχα».

Η μουσική παράσταση είναι ουσιαστικά μια αναδρομή στην μουσική του καριέρα που μετρά ήδη μισό αιώνα διαδρομής, ενώ περιλαμβάνει μια σειρά φωτογραφιών, βίντεο και αναμνηστικών που δεν έχουν άλλοτε δημοσιευθεί.

Στη συγκεκριμένη συναυλία ο Έλτον Τζον αποτίει φόρο τιμής σε μουσικές του επιρροές, όπως στην Αρίθα Φράνκλιν, αλλά και στα είδωλά του, όπως ο Νέλσον Μαντέλα και ο Στίβεν Χόκινγκ.

Η περιοδεία του εκτείνεται το 2022 στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και ξανά πίσω στη Βόρεια Αμερική, ενώ αναμένεται να μεταβεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 2023.

You may also like

Comments are closed.