ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Πάτρα | Για επιθεώρηση του mega Εμβολιαστικού κέντρου στον ΟΛΠΑ

Facebook
Twitter
Έφθασε το απόγευμα στην Πάτρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να επιθεωρήσει το mega εμβολιαστικό κέντρο που θα λειτουργήσει από μεθαύριο Πέμπτη (15/4/2021) στον χώρο του νέου λιμένα Πατρών και διαθέτει δυνατότητα ταυτοχρόνως 16 γραμμών εμβολιασμού.

Πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη που μέσα σε λίγες ημέρες πραγματοποιεί ο κ. Χαρδαλιάς στην αχαϊκή πρωτεύουσα θέλοντας να κάνει ο ίδιος την τελική αυτοψία στο νέο εμβολιαστικό κέντρο που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών και για το οποίο μάλιστα έχουν ήδη κλειστεί τα πρώτα ραντεβού για εμβολιασμό.

Σε σχετική ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας μεταξύ άλλων επισημαίνεται:

“Το νέο κέντρο θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτάχυνση των εμβολιασμών στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χωροθετήθηκε και εξοπλίστηκε με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας σε χρόνο-ρεκόρ».

Τον κ. Χαρδαλιά υποδέχθηκαν κατά την άφιξή του μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο ΠΔΕ Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος και οπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος.

Στο τέλος της επιθεώρησης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα γίνει με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή, με αντικείμενο τη βέλτιστη προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος και όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας ενόψει αντιπυρικής περιόδου. Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη και τη συμμετοχή του Συντονιστή Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νήσων του Π.Σ., Υποστράτηγου Γεώργιου Πουρνάρα, του Διοικητή Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχου Ανδρέα Στεμπίλη και οι Διοικητών των αντίστοιχων περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία Ν. Χαρδαλιά:

xardalias emboliastiko 5

xardalias emboliastiko 4

xardalias emboliastiko 3

xardalias emboliastiko 2

xardalias emboliastiko 1

xardalias emboliastiko 6

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top