ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκάθαρος ο Μυλωνάς: «Οι ασέλγειες στο πτώμα της ΔΕΥΑΔ δεν γίνονται πια ανεκτές»

spyros mylonas axaia
Ραδιοφωνική συνέντευξη στο «Ράδιο Γάμα» και στο Γιάννη Γεωργόπουλο, παραχώρησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς σχετικά με το οικονομικό έλλειμμα της ΔΕΥΑΔ.

Ο Σπύρος Μυλωνάς υπενθύμισε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε στην αρχή της θητείας του και σημείωσε τις πρώτες κινήσεις του.

«Ζητήσαμε αμέσως έλεγχο από ορκωτούς λογιστές και ταυτόχρονα καταθέσαμε σχετική αναφορά στις εισαγγελικές αρχές» τόνισε και συμπλήρωσε: «Περίπου στα μέσα του επόμενου μήνα θα έχουμε στη διάθεσή μας το πόρισμα που θα διαβιβαστεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Μέχρι τότε δεν μπορώ να προσθέσω το παραμικρό, ούτε είναι στην αρμοδιότητά μου η απαγγελία κατηγοριών» κατέληξε ο δήμαρχος.

Ωστόσο ο Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε μια γενικότερη αναφορά. «Έχουμε τεράστια προβλήματα και δίνουμε ένα σκληρό αγώνα για το συμμάζεμα της ΔΕΥΑΔ. Αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να πληρώσουμε μήτε τον ορκωτό λογιστή που έκανε τον έλεγχο» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι δημότες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να έχουν νερό χωρίς να πληρώνουν τους λογαριασμούς του νερού.

Οι ασέλγειες στο πτώμα της ΔΕΥΑΔ δεν γίνονται πια ανεκτές κι όσοι ανέχονται ή ενθαρρύνουν τέτοιες συμπεριφορές είναι κομπογιαννίτες», κατέληξε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μυλωνάς.

You may also like

Comments are closed.