ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ξεσπά ντελιβεράς: «Άργησα παραγγελία 5 λεπτά και μου την πέταξαν στο κεφάλι!»

Facebook
Twitter

«Παίζουν» τη ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά για να παραδίδουν τις παραγγελίες στην ώρα τους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, ωστόσο γίνονται ουκ ολίγες φορές στόχος επιθέσεων από πελάτες που δεν έχουν ίχνος ενσυναίσθησης. Ο λόγος για τους διανομείς φαγητού και τον δικό τους αγώνα σε δύο τροχούς.

Μιλώντας στο Open, ένας διανομέας φαγητού περιέγραψε με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός συναδέλφου του στην Θεσσαλονίκη:

«Περνάμε ανάμεσα στα αυτοκίνητα, κάνουμε ελιγμούς, είμαστε βιαστικοί για να παραδώσουμε τις παραγγελίες μας, αλλά όπως έχετε προσέξει και εσείς όταν γίνεται μια παραγγελία η πλατφόρμα δίνει ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τον οποίον εμείς πρέπει να τηρήσουμε αλλιώς θα υπάρχουν παράπονα στην πλατφόρμα και αυτό θα έχει επίπτωση σε εμάς», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η πλατφόρμα δεν υπολογίζει ήλιο, βροχή, αέρα, η πλατφόρμα υπολογίζει ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μέσω της απόστασης και της περιοχής. Δεν παίζει ρόλο η βροχή και τα καιρικά φαινόμενα γενικά. Ή άμα έχει κίνηση ο δρόμος, άμα έχει γίνει κάποιο ατύχημα, είναι κλειστός ένας δρόμος, ο,τιδήποτε από αυτά που μπορούν να συμβούν» περιέγραψε φορτισμένος ο διανομέας και συνέχισε περιγράφοντας ότι πελάτης του πέταξε την παραγγελία στο κεφάλι επειδή καθυστέρησε 5 λεπτά.

«Έχει τύχει να έχω τρεις παραγγελίες, να πρέπει να παραδώσω μέσω της πλατφόρμας σε έναν πάλι εκτιμώμενο χρόνο που έχει δοθεί από την πλατφόρμα. Οι δύο είχαν παραδοθεί στην ώρα τους. Η τρίτη όπως μπορείτε να φανταστείτε άργησε ένα πεντάλεπτο, για καφέδες και σοκολάτες. Ως αποτέλεσμα ήταν να μου πετάξουν την σοκολάτα στο κεφάλι επειδή είχε κρυώσει, λες και έφταιγα εγώ σαν διανομέας» ανέφερε σημειώνοντας ότι πλέον έχουν μειωθεί τα tips που τους αφήνουν οι πελάτες, εξαιτίας των τιμών που έχουν εκτοξευθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top