Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονου σε γλέντι στο Αίγιο | 9 άνδρες και 1 γυναίκα τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Facebook
Twitter
Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Αίγιο, τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως προκύπτει από την μήνυση η οποία υπεβλήθη σήμερα το πρωί στο Α.Τ. Αιγιάλειας από τον 22χρονο που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού όχι από ένα ή δύο αλλά από συνολικά… 10 άτομα!

Και πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από εννέα άνδρες και μια γυναίκα! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα ης Κυριακής και κατά την διάρκεια γλεντιού με κλαρίνα σε κατάστημα της πόλης του Αιγίου.

Άγνωστο προς το παρόν το “γιατί” οι δύο πλευρές ήρθαν σε αψιμαχία και η ένταση συνεχίστηκε έξω από το κατάστημα όπου όμως ο 22χρονος δέχθηκε την επίθεση απ’ όλη την ομάδα των ατόμων.

Χρειάστηκε να κληθεί ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο της πόλης με πολλαπλά χτυπήματα στο σαγόνι, τη μύτη και το πρόσωπο, τα πλευρά και τα άκρα του.

Ο ίδιος μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων, που σημαίνει ότι δεν γνώριζε τους δράστες. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν ήδη στην σύλληψη ενός ατόμου και η έρευνα για να διαλευκανθούν τα αίτια του αδικήματος συνεχίζεται.

aigiovoice.gr
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top