ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Σεπτέμβριο (το αργότερο) θα πετάξουν τα πρώτα Υδροπλάνα απ’ την Πάτρα! Το εγχείρημα παίρνει πια “σάρκα” και “οστά”…

Facebook
Twitter

 

|Του Αχιλλέα Ροδίτη

Στην Ελλάδα το πρώτο υδροπλάνο της Hellenic Seaplanes, Cessna Caravan C-  208! …Ανοίγουμε φτερά και αλλάζουμε τα δεδομένα στις αερομεταφορές, φέρνοντας  ξανά τα υδροπλάνα στους ελληνικούς αιθέρες! “.

Αυτό έγραφε προ ημερών το μήνυμα της Hellenic Seaplanes με την άφιξη του πρώτου Υδροπλάνου.

image0 1

Μετά την γιγάντια προσπάθεια που πέρασε από πολλά εμπόδια και δυσκολίες, της δημιουργίας υδατοδρομίων σ’ όλη τη χώρα και σε καίριους προορισμούς, όλα δείχνουν έτοιμα για το μεγάλο ξεκίνημα.

Η Πάτρα είναι βασικός σταθμός στο όλο εγχείρημα.

2 Νικόλας Χαραλάμπους 1
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways κ. Νικόλας Χαραλάμπους

 

Όπως δήλωσε στην “Πολιτεία” ο Πρόεδρος της Hellenic Seaplanes κ. Νικόλας Χαραλάμπους, τον Σεπτέμβριο αρχίζουν οι πρώτες πτήσεις με υδροπλάνα από την Πάτρα προς τα νησιά του Ιονίου, κι όχι μόνο….!!

 

 

 

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Το όραμα, όπως το προβάλλει η Hellenic Seaplanes είναι η Ελλάδα να γίνει το διεθνές σημείο αναφοράς στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών με υδροπλάνα!

Το όραμα των Hellenic Seaplanes

Συγκεκριμένα τονίζεται:

Το μακροπρόθεσμο όραμα της Hellenic Seaplanes είναι να γίνει το διεθνές σημείο αναφοράς για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου πτητικής λειτουργίας και υπηρεσιών υδροπλάνων δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίκτυο υδροπλάνων παγκοσμίως.

Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αιχμής στον τομέα, σχεδιάζοντας αποτελεσματικά και αποδοτικά συστήματα και χτίζοντας ποιοτικούς ελέγχους από την αρχή, στοχεύουμε στη διασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ποιότητας εξυπηρέτησης, λειτουργίας και ασφάλειας με βάση τις ανάγκες των επιβατών και των πελατών μας.

| Πληροφορίες: https://hellenic-seaplanes.com/en/our-vision/

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top