ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υπάρχουν δύο είδη οργασμού που δεν είχες ιδέα ότι υπάρχουν!

Facebook
Twitter

Όλοι μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τις γυναίκες πως υπάρχει ο κλειτοριδικός και ο κολπικός οργασμός. Πλέον όμως πρέπει να προσθέσουμε και άλλους δύο.

Το πρώτο είδος για το οποίο θα μιλήσουμε είναι ο οργασμός που προέρχεται από τις ρώγες . Επειδή πρόκειται για μια πολύ έντονη ερωτογενή ζώνη και περιοχή θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι το χάιδεμα και άλλες ασχολίες με τις ρώγες σου μπορεί να σου προκαλέσουν έντονο οργασμό. Έχουν καταγραφεί περιστατικά γυναικών που μόνο με το χάιδεμα ή το άγγιγμα των ρωγών τους έφτασαν σε κορύφωση, χωρίς διείσδυση ή άλλη επαφή.

Σημείωση: Αυτό μπορεί να συμβεί και σε άνδρα, που έχει μεγαλύτερη ευαισθησία στις ρώγες του. Εάν καμιά φορά την ώρα που κάνεις γυμναστική έχεις μια αίσθηση όμοια με αυτή του οργασμού, μην εκπλήσσεσαι γιατί όντως πρόκειται για οργασμό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο οργασμός στη γυμναστική μπορεί να προκληθεί είτε λόγω των κινήσεων που μπορεί να κάνεις, οπότε επέρχεται και σχετική «κίνηση» στον κόλπο σου, είτε λόγω της τριβής που έχει ο κόλπος σου με το εσώρουχό σου λόγω των σχετικών ασκήσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top