ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υπό διάλυση το Νοσοκομείο Αγρινίου, συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο

Facebook
Twitter
Η διεξαγωγή έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου με αποκλειστικό θέμα τις δυσμενείς εξελίξεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην οποία μετείχαν ο Δήμαρχος Αγρινίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων.

Στην προκαθορισμένη σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μονοπώλησε τη συζήτηση το θέμα των προβλημάτων του Νοσοκομείου Αγρινίου και για αυτό αποφασίστηκε η άμεση πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης.

Η έκτακτη συνεδρίαση ορίστηκε για την Παρασκευή 8 Ιουλίου και θα κληθούν εκπρόσωποι εργαζομένων, φορείς και σύλλογοι της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 1 Ιουλίου παραιτήθηκε ο Γεώργιος Αλμπάνης, Συντονιστής διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Ενας ιατρός που έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία με το έργο του και το ήθος του, και που φέρεται να είχε εκφράσει την απόφαση του να μετακινηθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Αγρινίου μετείχαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο πρ. του ΔΣ Νίκος Καζαντζής, η κ. Χριστίνα Σταρακά, ο κ. Παντελής Ζέρης, ο κ. Τίμος Παπανικολάου, ο κ.Στ. Μερμήγκης και ο κ. Γ.Καραμητσόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top