ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για μεταφορά λυμάτων στο Βιολογικό από Πλαζ και άλλες περιοχές

Facebook
Twitter

 

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό έργο, για την μεταφορά των λυμάτων της παραλιακής ζώνης της Πάτρας, στον Βιολογικό Καθαρισμό, υπογράφηκε χθες, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, μεταξύ του Προέδρου της, Ανδρέα Παπανικήτα και του Γιώργου Αθανασόπουλου, εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας, «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε».

Πρόκειται για το έργο: «Αποχέτευση λυμάτων υποζώνης Α2.5», αφορά τόσο το τμήμα του εντός σχεδίου πόλης, όσο και τις εγκαταστάσεις της πλαζ και θα συνδυαστεί με τα υπόλοιπα έργα ανάπλασης της περιοχής του έλους και της πλαζ, που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμο Πατρέων, όπως η ανάπλαση του έλους της Αγυιάς και η δημιουργία του Βόρειου Πάρκου.

Στο έργο περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης λυμάτων, στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα και της περιοχής της πλαζ καθώς και ενός αντλιοστασίου λυμάτων.

Η περιοχή που θα εξυπηρετήσει περικλείεται από τις οδούς: Κανελλοπούλου, Αθηνών, πάροδος Αθηνών 307, Θάλασσα, Ευήνου, Αυστραλίας.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 3.450.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014-2020”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top