ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην περιφέρεια Αττικής ο Διονύσης Τεμπονέρας

Facebook
Twitter

Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην περιφέρεια Αττικής είναι ο Πατρινός Δικηγόρος- Εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας. Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του στο facebook:

Υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην περιφέρεια Αττικής
Γιατί..;
Για να πάρουν τα όνειρά μας εκδίκηση.
Για αυτό.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας γεννήθηκε το 1981, στην Πάτρα. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας) και μετέπειτα, από τη Νομική Σχολή, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Ε.Κ.Π.Α. (με κατεύθυνση στο Εργατικό Δίκαιο) και σήμερα, είναι υποψήφιος διδάκτωρ, στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου, του Ε.Κ.Π.Α.

Εργάζεται από το 2008, ως δικηγόρος ασκώντας δικηγορία, με εξειδίκευση, στα θέματα του Εργατικού, του Δημοσίου και του Κοινωνικοασφαλιστικού Δικαίου. Συνδράμει σαν νομικός παραστάτης, ομοσπονδίες και σωματεία. Διετέλεσε νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εργασίας, στο τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ(ΕΦΚΑ) και στο ΕΤΕΑ. Από τον Απρίλιο του 2017, διετέλεσε ειδικός νομικός σύμβουλος του Υπουργού Ναυτιλίας και την περίοδο 2018-2019, ορίστηκε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας. Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει άρθρα, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σε εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά. Από το 2013 μέχρι σήμερα, είναι μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενώ στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, συμμετείχε με άλλους συντρόφους στην Επιτροπή Καταστατικού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top