ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση bullying στο Αγρίνιο: Γυρνούσαν με αλυσίδες και τους έψαχναν

xo 19 850x460 1

Από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί του βρέθηκε τραυματισμένο να τρέχει με την παρέα του για να αποφύγουν όλοι μαζί τα χειρότερα, με τους δράστες να τους καταδιώκουν με λοστούς, αλυσίδες και μαχαίρια και τα παιδιά να κρύβονται στις τουαλέτες καφετέριας.

«Γυρνούσαν με αλυσίδες και έψαχναν τα παιδιά. Όταν γυρνάς με αλυσίδες δεν πας για να συζητήσεις». Όλα έγιναν τον περασμένο Φλεβάρη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, σε μια υπόθεση που ήδη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σε ένα παγκάκι στο κέντρο, ξεκίνησε άγριος καυγάς μεταξύ ανηλίκων και ο 16χρονος προσπάθησε να τους χωρίσει. Ο 16χρονος είναι αιμόφυρτος και ειδοποιεί τον πατέρα του. Ο δράστης απομακρύνεται και λίγο αργότερα επιστρέφει με την παρέα του. Όλοι είναι οπλισμένοι.

Τα παιδιά αρχίζουν να τρέχουν και βρίσκουν καταφύγιο μέσα στις τουαλέτες καφετέριας με μια υπάλληλο να κρατάει την πόρτα κλειστή και τον υπεύθυνο να προσπαθεί να τους απομακρύνει.

«Ήρθαν, κυνήγησαν τα παιδιά και τρέχανε τραυματισμένα με τα αίματα. Το μαχαίρι στόχευε στο πόδι». Το παιδί μεταφέρεται σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την αιματηρή επίθεση αναστατώνουν ολόκληρη την πόλη.

Οι έρευνες της αστυνομίας αποδίδουν και πολύ γρήγορα συλλαμβάνονται δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ανήλικος που κατηγορείται ότι τράβηξε μαχαίρι. Κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για παράβαση του νόμου περί όπλων και για απειλή.

Ο ανήλικος κατηγορούμενος θα βρεθεί στο εδώλιο σε λίγες μέρες, με την υπόθεση που επανέρχεται στο προσκήνιο να προκαλεί φόβο στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης και όχι μόνο.

You may also like

Comments are closed.