ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υπόθεση Ηλιούπολης: Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι ανάγκασε την 19χρονη να γυρίσει πορνό

Facebook
Twitter
Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, όσον αφορά στην υπόθεση με την 19χρονη στην Ηλιούπολη, την οποία εξέδιδε αστυνομικός και βίαζε από τα 11 της χρόνια ο πατέρας της.

Στοιχείο που έρχεται στο φως είναι ότι ο αστυνομικός-σύντροφός της εξανάγκασε την 19χρονη να πάρει μέρος και σε ταινία πορνό, όπως αναφέρθηκε στο Mega.

Μάλιστα, η κοπέλα έλαβε μέρος στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας, μετά από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Ο αστυνομικός φέρεται να εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρείας πριν από 10 ημέρες. Μαζί του ήταν η 19χρονη, την οποία σύστησε ως σύντροφό του.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας. Ζήτησε να περάσει από ακρόαση και να αναλάβει με τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η κοπέλα υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος.

Της ζητήθηκε ταυτότητα που πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που έγιναν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών. Επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη.

Το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στον χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 39χρονος ισχυρίζεται ότι η ίδια η 19χρονη τον προσέγγισε, επειδή ήθελε να γυρίσει ερωτικές ταινίες, ενώ τρεις ακόμα κοπέλες αναμένεται να καταθέσουν για τον αστυνομικό-μαστροπό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top