ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Μυστήριο με τη σορό του και ο ρόλος των δύο αστυνομικών

Facebook
Twitter

Παράπηγμα στον… Κιθαιρώνα για τον εντοπισμό της σορού του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, αποτυπωμάτων ή DNA, που ταυτοποιούνται με το θύμα ή τους δράστες της απαγωγής και δολοφονίας του, εξερεύνησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μετά από παραγγελία του 2ου Ανακριτή, που ασχολείται με την σοβαρή υπόθεση.

Σε αυτό το παράπηγμα, όπως επεσήμαιναν οι πληροφορίες, είτε κρατήθηκε ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, είτε μεταφέρθηκε νεκρός μέχρι να εξαφανιστεί η σορός του. Δυστυχώς 11 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, σε ένα κτίσμα που δεν είχε παράθυρα και πόρτες, δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που θα βοηθούσαν τις έρευνες. Ωστόσο, ανακριτής και αστυνομικοί φέρεται να έφθασαν στους δύο άνδρες που μετέφεραν την σορό του Μάριου Παπαγεωργίου και είναι και αυτοί που ξέρουν το σημείο εξαφάνισης…

Αυτές οι συλλήψεις δεν αποκλείεται να δώσουν τέλος στην αγωνία της μητέρας του άτυχου Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη, για τον εντοπισμό της σορού του παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απαγωγή και στην απανθράκωση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου, εμπλοκή έχουν και δύο αστυνομικοί.
Ο ένας της Κρατικής Ασφάλειας και ο άλλος υπηρετών σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Έχουν στενή συγγενική σχέση με τον εγκέφαλο του κυκλώματος αλλά αρνούνται την εμπλοκή μέχρι στιγμής. Τον Μάριο Παπαγεωργίου τον γνώριζαν καλά. Ο ένας αστυνομικός υποστηρίζει ότι την επίμαχο περίοδο δεν είχε συνομιλίες μαζί του και ο άλλος ότι είχε συνομιλίες ανευ ουσίας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top