ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υπόθεση Παππά: Έρευνα για τυχόν συνεργούς και υπόθαλψη – Το ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική

Facebook
Twitter
Στην υπόθεση του Χρήστου Παππά, οι αρχές ερευνούν την πιθανότητα εμπλοκής προσώπων, τα οποία βοηθούσαν τον καταδικασμένο αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, Χρυσής Αυγής, να διαφύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει πρόσωπα που έχουν αναφερθεί ονομαστικά κατά το παρελθόν, για το ότι βοηθούσαν τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής να διαφύγει.

Το ενδεχόμενο ο Χρήστος Παππάς να φιλοξενήθηκε και τους 9 μήνες στο ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου εξετάζεται σοβαρά από την αντιτρομοκρατική, παρά τους ισχυρισμούς της 52χρονης γυναίκας που τον υπέθαλπτε, ότι ήταν περαστικός από το σπίτι της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, δύο ημέρες πριν τη σύλληψη του χρυσαυγίτη, η αντιτρομοκρατική δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημα, το οποίο και την οδήγησε στο σπίτι που κρυβόταν ο Παππάς.

Οι αστυνομικοί, μετά από παρακολούθηση του κρησφύγετου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του καταζητούμενου εκεί και, το βράδυ της Πέμπτης,  1 Ιουλίου, πραγματοποίησαν την επιχείρηση σύλληψής του, παρουσία εισαγγελέα. Ο Νο2 της ναζιστικής οργάνωσης παραδόθηκε, αφού οι άντρες της ΕΛΑΣ που συμμετείχαν δεν τού άφησαν περιθώριο να αντιδράσει.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα συστηματικής έρευνας. Όταν έχουμε πραγματικά δεδομένα και σοβαρές ενδείξεις, η αστυνομία επιχειρεί και φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top