ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Yπόθεση Πισπιρίγκου: Ανοίγει σήμερα το σπίτι της οδού Μπιζανίου

spiti mpizaniou roula pispirigou 873x432.jpg 1
Εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

1 16

Σήμερα Τρίτη, όπως αποκάλυψε η “Πολιτεία” χθες Δευτέρα 26/9/2022, αποσφραγίζονται οι δύο όροφοι του ακινήτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου όπου διέμενε (στο ισόγειο) το ζεύγος Μάνου Δασκαλάκη – Ρούλας Πισπιρίγκου και τα τρία κοριτσάκια τους.

Από την ώρα που έχει δηλωθεί ότι θ’ αποδεχθούν την κληρονομιά οι συγγενείς της εκλιπούσας, έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το ακίνητο της οδού Μπιζανίου.

Ο δικηγόρος των περισσότερων συγγενών Κωνσταντίνος Λέων δήλωσε ότι πράγματι εξετάζονται και τα δύο ενδεχόμενα. Εφ’ όσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά του, ανέφερε ότι η επιθυμητή τιμή πώλησης ανέρχεται σε 300.000 ευρώ, αφήνοντας πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο για «παζάρι».

Παράλληλα, ο κ. Λέων αποκάλυψε ότι εκδήλωσε ενδιαφέρον Αθηναίος κατασκευαστής για την ανακαίνιση του ακινήτου και την εκμετάλλευσή του.

Το περασμένο Σάββατο συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου άδειασαν εντελώς το ισόγειο όπου διέμενε η οικογένεια και το κλειδί του σπιτιού παραδόθηκε στον κ. Λέοντα από τον δικηγόρο Δημήτρη Καράμπελα, συνήγορο του Μάνου Δασκαλάκη…

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της προφυλακισμένης Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας συνεχίζει την αποστολή εξωδίκων προς δημοσιογράφους που δημοσίευσαν αποσπάσματα από την Εισαγγελική πρόταση σε βάρος της πελάτισσάς του. Εξάλλου όπως έγινε γνωστό η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα τα «έβαλαν» με τον πρώην δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο επειδή συνδιασκέδασε με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό!

You may also like

Comments are closed.