ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Μπήκαν στο ακίνητο οι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς – Απλήρωτοι λογαριασμοί από το 2017

pispirigkou spiti
Χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μπήκαν μέσα στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν, πήγαν με κλειδαρά και άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Όπως είπαν, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στο σπίτι βρήκαν δεκάδες λογαριασμούς απλήρωτους της σπιτονοικοκυράς, ακόμα και 5 χρόνια πριν, που η ίδια βρισκόταν στη ζωή και είχε παραχωρήσει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών της.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συζητήθηκαν στο Ειρηνοδικείο Πατρών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν τα κλειδιά από το πρώην ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου.

Η απόφαση αναμένεται μέχρι την Δευτέρα.

Οι δικηγόροι  που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

You may also like

Comments are closed.