ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγγου: Νέες “εκρήξεις” μεταξύ Κούγια και Λέων! Δεν έχει τέλος η κόντρα

Facebook
Twitter
Κόντρα έχει ξεσπάσεια ανάμεσα στον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και τον Αλέξη Κούγια από την ημέρα που ο δεύτερος ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο νέος γύρος στην μεταξύ τους «διένεξη» προέκυψε χθες το πρωί μετά την τηλεοπτική εμφάνιση του Προέδρου της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας στην πρωινή εκπομπή του ANT1. Ο κ. Λέων απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας, είπε πως σε τέτοιου είδους εγκλήματα, οι ιατροδικαστές είναι εκείνοι που δίνουν τις λύσεις και τις απαντήσεις. Ο Γρηγόρης Λέων επανέλαβε πως «είναι επιστημονικά άρτιο το πόρισμα των ιατροδικαστών», σημειώνοντας πως στην εν λόγω υπόθεση υπήρξε μια διαδικασία ουσιαστικά με κοινά πορίσματα.

«Έχουμε ένα αρχικό πόρισμα που εμπλουτίζεται και οι αρχικοί ιατροδικαστές έχουν μια μικρή μετακίνηση και συγκλίνουν με την άποψη της επανεκτίμησης. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία, τα στοιχεία παραμένουν ίδια. Οι πρώτοι ιατροδικαστές τα εξέτασαν με τα δεδομένα που είχαν εκείνη την στιγμή, στην πορεία έχουμε διαφορετικά στοιχεία», είπε ο κ. Λέων, τονίζοντας ωστόσο πως η κατάληξη της διερεύνησης των περιστατικών είναι κοινή και επομένως δεν προκύπτει κάποιο «επιστημονικό κενό», που θα μπορούσε ίσως να αξιοποιηθεί από κάποιους» τόνισε.

Ο Αλέξης Κούγιας λίγη ώρα αργότερα απάντησε με ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων, για έναν «ιδιώτη ιατροδικαστή που δεν έχει προβεί ποτέ σε επίσημη ιατροδικαστική υπηρεσία».

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Λέων επανήλθε για να απαντήσει χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση γράφοντας σε ανάρτησή του στο twitter:  «Στην επαγγελματική μου πορεία δεν συγκρούομαι με ανθρώπους. Εκφράζω την επιστημονική μου άποψη με σταθερότητα και θάρρος ανεπηρέαστος από προσωπικά ή άλλα χαρακτηριστικά που κατέχουν οι εμπλεκόμενοι σε κάθε υπόθεση».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top