ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: «Κλειδί» η κεταμίνη στη δίκη της Τζωρτζίνας

Facebook
Twitter

Για τις 7 Φεβρουαρίου διακόπηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται.

Η δίκη ξεκίνησε χθες με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην σχέση που είχε το ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας τη ρήξη μεταξύ τους.

Όπως τόνισε, ο ίδιος είχε αποφασίσει να διαλύσει τον γάμο τους πριν το θάνατο της Ίριδας και προτού νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα.

«Κλειδί η κεταμίνη»

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό στοιχείο στο δικαστήριο θα είναι η κεταμίνη, η οποία έχει διαπιστωθεί από τους ιατροδικαστές ως η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ακόμα τη διαδρομή του φαρμάκου, ωστόσο θεωρούν ότι τη χορήγησε στο παιδί η μητέρα του, όσο ήταν μόνη της μαζί του στο δωμάτιο.

Όπως τονίζουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την κεταμίνη, όπως οι διαφημίσεις που βρέθηκαν στο κινητό της 34χρονης μετά από την άρση του απορρήτου, κάτι που υποδηλώνει κάποια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι καταθέσεις πλήθος γιατρών από πέντε διαφορετικά νοσοκομεία, οι οποίοι θα καταθέσουν για την περίεργη συμπεριφορά της κατηγορουμένης κατά τις νοσηλείες της μεγαλύτερης κόρης της.

Τα στοιχεία που δείχνουν την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αντίφαση στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε πως το αίτιο θανάτου της κεταμίνης δεν μπορεί να αλλάξει.

«Η κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της μικρής Τζωρτζίνας είναι αρκετή σαν ποσότητα να τη σκοτώσει καθώς σύμφωνα με έρευνες στο παρελθόν μπορεί να σκοτώσει και άτομα με μεγαλύτερο βάρος σώματος», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Τα υπόλοιπα περιστατικά που σημειώθηκαν με την μικρλή Τζωρτζίνα μπορεί να οφείλονται στο ίδιο αίτιο αλλά και σε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να δούμε εάν συνδέεται με την κεταμίνη το πρώτο περιστατικό ανακοπής της μικρής Τζωρτζίνας».

Στο «LIVE NEWS» μίλησε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης και αναφερόμενος  στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε πως την ποινική δίωκη δεν την άσκησε ο κ. Δασκαλάκης.

«Δεν άσκησε την ποινική δίωξη ο Μάνος Δασκαλάκης. Αξιολογείται η κατάθεση του αλλά έτσι θα εξεταστούν και όλοι οι μάρτυρες».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top