ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Βαλυράκη: Απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Χαλκίδας οι δύο ψαράδες

sifis valirakis scaled 1 e1657277950387
Στον ανακριτή Χαλκίδας απολογούνται σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου οι δύο ψαράδες για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη.

Οι δυο άνδρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σήφη Βαλυράκη και καλούνται να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις, σύμφωνα με το evima.gr.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, πήρε τη Δευτέρα τη δικογραφία και παρακολουθεί τις εξελίξεις δηλώνοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Το χρονικό της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκε νεκρό το βράδυ της 24 Ιανουαρίου 2021. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα είχε ξεκινήσει από την Ερέτρια με το φουσκωτό του προς το νησί των Ονείρων για ψαροντούφεκο. Από την πρώτη στιγμή κάποιοι κατέθεσαν ανέφεραν πως είδαν τον Σήφη Βαλυράκη να διαπληκτίζεται με κάποιους ψαράδες.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη οφείλεται σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα, τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από εν λειτουργία προπέλα σκάφους κατά την πτώση του στη θάλασσα.

Αρχικά η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο, αλλά έπειτα από προσφυγή της οικογένειας Βαλυράκη με νέα στοιχεία επέστρεψε στο στάδιο της ανάκρισης.

You may also like

Comments are closed.