ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτει εκ νέου σήμερα η Γεωργία

Facebook
Twitter

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να παιχτεί, την Παρασκευή, μία ακόμη πράξη του δράματος που κλονίζει την πόλη και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα ότι βιάστηκε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η κοπέλα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή, για μια ακόμη κατάθεση, μόνο που αυτή τη φορά, κατά πληροφορίες, θα συνοδεύεται και από ψυχολόγο.

Η καταγγελία της Γεωργίας άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου», με τις έρευνες να φτάνουν έως και την Κύπρο για κύκλωμα μαστροπείας, ενώ κάποιες κοπέλες άρχισαν σταδιακά να αποκαλύπτουν τις δικές τους εμπειρίες σε αντίστοιχα πάρτι, στα οποία είχαν προσκληθεί.

Στο δικαστικό μέγαρο, ωστόσο, η 24χρονη δεν θα είναι μόνη. Εκεί θα βρεθούν, επίσης για κατάθεση, τόσο η 17χρονη φίλη της, που την συνόδευσε στο πάρτι, όσο και ο εργοδότης της Γεωργίας και ένα ακόμη πρόσωπο που κλήθηκε από τις Αρχές: Ένας φίλος του εργοδότη της, με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο, όταν τους τηλεφώνησε η Γεωργία, το πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Η κατάθεση της ανήλικης φίλης της Γεωργίας θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς στην πρώτη της «επίσκεψη» στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, η 17χρονη είχε καταθέσει ότι η Γεωργία της είπε πως «αποφάσισε να γυρίσει στο πάρτι».  Από την άλλη, ο εργοδότης της 24χρονης ήταν ο άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε, όταν ξύπνησε στη σουίτα και στον οποίο είπε ότι νιώθει πως «κάτι κακό έχει συμβεί».

Ο εργοδότης της κοπέλας αναμένεται να καταθέσει και για όσα προηγήθηκαν του πάρτι. Η 24χρονη έκανε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι του και στη συνέχεια πήγε στο ξενοδοχείο, όπου έμελλε να πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, όπως κατήγγειλε άμεσα στις Αρχές.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση, τόσο στη Θεσσαλονίκή όσο και στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν οποιοδήποτε οπτικό υλικό θα τους είναι χρήσιμο. Έτσι, το ξενοδοχείο που συνέβησαν όλα έχει δώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, μόνο όμως από τους εξωτερικούς χώρους και όχι από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top