Υπουργείο Παιδείας: Εκ νέου άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας στα παραρτήματα των Πανεπιστημίων Keele και York

Την εκ νέου χορήγηση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας στα παραρτήματα του Πανεπιστημίου Keele και του Πανεπιστημίου York ανακοίνωσε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026 το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Η απόφαση υπεγράφη από τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Παπαϊωάννου, σε συνέχεια των πρόσφατων ακυρωτικών αποφάσεων υπ’ αριθμόν 1167/2026 και 1169/2026 του Συμβουλίου της Επικρατείας.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα, άδεια λειτουργίας ως Νομικά Πρόσωπα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης λαμβάνουν το The University of Keele, Greece στην Αθήνα και το City – Ευρωπαϊκό Παράρτημα του Πανεπιστημίου του York στη Θεσσαλονίκη.

Όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο, οι άδειες χορηγήθηκαν κατόπιν επανεκτέλεσης της προβλεπόμενης διοικητικής διαδικασίας, με στόχο την πλήρη εναρμόνιση και συμμόρφωση προς τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img