ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Νύχτα… θρίλερ για ζευγάρι στην Ηλεία | Περίμεναν αβοήθητοι στο δρόμο γιατί, υπήρχαν περιπολικά, αλλά… όχι αστυνομικοί να τα οδηγήσουν!

80855780 828095137627888 2533597110511599616 n
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Νύχτα τρόμου έζησε 50χρονη Αθηναία οδηγός και ο 48χρονος συνοδηγός της την Πέμπτη (25/5), λίγο έξω από την Ζαχάρω του νομού Ηλείας, όταν το όχημα της χτύπησε ένα αγριογούρουνο που πετάχτηκε στο δρόμο!

Οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν αφού η γυναίκα κράτησε την ψυχραιμία της, παρά τη σφοδρή και αιφνιδιαστική σύγκρουση, και δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο ακινητοποίησε λίγα μέτρα πιο πέρα, αλλά όταν κατέβηκε συνειδητοποίησε πως είχε υποστεί τεράστιες ζημιές κι ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί.

Η γυναίκα με αρχικά Δ.Α. καταγγέλλει ότι επί… ώρες ατελείωτες παρέμειναν στο απόλυτο σκοτάδι του επαρχιακού δρόμου ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, που μάλιστα βρισκόταν όχι σε μεγαλύτερη απόσταση των 700-800 μέτρων, όταν τηλεφώνησε της απάντησαν: “Έχουμε τρία περιπολικά αλλά είμαι μόνος μου ο τηλεφωνητής εδώ”!

Τηλεφώνησε ξανά και ξανά, όμως κάθε φορά έπαιρνε την ίδια απάντηση. Με εκείνη και τον 48χρονο, μάλιστα, να βγαίνουν στον δρόμο για να ειδοποιούν τα διερχόμενα οχήματα με ό,τι φωσφοριζέ είχαν μαζί τους, προκειμένου να μην συμβεί τροχαίο ατύχημα στο σημείο που είχε ακινητοποιηθεί το ΙΧ τους!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

Το πιο αξιοπερίεργο και συνάμα εξωπραγματικό που συνέβη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε στο Politeianews.gr η 50χρονη, ήταν ότι κάποια στιγμή σταμάτησε ένα αγροτικό όχημα… αλλά όχι προς βοήθεια, παρά μόνον για να την ρωτήσουν εάν μπορούσαν να πάρουν το νεκρό αγριογούρουνο…!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΟΔΙΚΗ

Μετά από πολλή ώρα, και με τον τρόμο να έχει ήδη κυριεύσει τόσο την γυναίκα, όσο και τον άνδρα, κατέφθασε στο σημείο η οδική βοήθεια! Και με αυτήν μεταφέρθηκε, και το κατεστραμμένο όχημα, και οι δυο τους. Αστυνομία; Δεν ήρθε, παρά μόνο …ένα περιπολικό που πήγε στο σημείο (κατόπιν εορτής) μετά από αρκετή ώρα, καθώς είχε αναχωρήσει από το Α.Τ. της Αρχαίας Ολυμπίας… και όχι της Ζαχάρως εφόσον το εκεί Α.Τ. διαθέτει περιπολικά αλλά όχι και Αστυνομικούς διαθέσιμους…!!!

ΑΠΟΡΙΑ

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την περιπέτεια των δύο Αθηναίων ταξιδιωτών, είναι προφανή. Πώς είναι δυνατόν σε έναν επαρχιακό δρόμο να μην υπάρχει κανείς να βοηθήσει, και μάλιστα μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από τα φώτα μιας πόλης ή κωμόπολης;

Και πώς είναι δυνατόν να παραμένει ένας επαρχιακός δρόμος στα σκοτάδια, όταν μάλιστα είναι γνωστή η σταθερή “κίνηση”;

Είναι απορίες που προκύπτουν σε μια χώρα που θέλει να λέγεται σύγχρονη, και είναι, δυστυχώς όμως όχι παντού και πάντα…

 

 

 

You may also like

Comments are closed.