ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ζαγοράκης: «Θα λειτουργήσουμε ως ομάδα»

Facebook
Twitter
Το πρώτο του καλωσόρισμα στα μέλη της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ απηύθυνε την Δευτέρα (5/4) ο νέος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ενωτικός, είπε πως θέλει να βρεθεί κοντά με τους προέδρους των ΕΠΣ και αναφέρθηκε και στην ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA.

Συγκεκριμένα τους είπε:

«Σας καλωσορίζω στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Θεωρώ ότι είμαστε ομάδα και θα λειτουργήσουμε ως ομάδα.

Έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε και να συνεισφέρουμε στην πρόοδο του ποδοσφαίρου, με τη βοήθεια και της ολιστικής μελέτης, η οποία περιέχει κάποιες καλές ιδέες.

Ελπίζω στο επόμενο διάστημα να βρεθούμε κοντά και με τους 55 προέδρους των ΕΠΣ, ώστε να συνεργαστούμε για το καλό του ποδοσφαίρου σε όλη τη χώρα».

Νωρίτερα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συγκροτήθηκε σε σώμα όπου αποφασίστηκε ποιοι θα αναλάβουν τις θέσεις του Εκτελεστικού Γραμματέα, του αναπληρωτή προέδρου, του α’ αντιπροέδρου και του ταμία.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top