ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ζάκυνθος: Έξι συλληφθέντες για τη δολοφονία της συζύγου του 57χρονου επιχειρηματία

astuynomia drastis
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία τον περασμένο Ιούνιο, στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, από δράστες που στόχο είχαν τον σύζυγό της, ο οποίος και ο ίδιος, μήνες αργότερα τον Μάιο επίσης δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο.

Τότε οι δράστες είχαν γαζώσει το ζευγάρι με καλάσνικωφ σε καρτέρι που τους είχαν στήσει σε επαρχιακό δρόμο, την ώρα που περνούσαν με μηχανή.

Τότε ο 57χρονος επιχειρηματίας είχε γλιτώσει με τραυματισμούς, ενώ η γυναίκα του είχε βρει το θάνατο ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ έχουν συλληφθεί έξι άτομα. Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο και χθες τη νύχτα μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και άλλα τρία άτομα στενλήφθησαν στην Αθήνα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες. Μεταξυ των συλληφθέντων ένας εκ των φυσικών αυτουργών, συνεργοί αλλά και ηθικοί αυτουργοί, αυτοί δηλαδή που έδωσαν την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την εξιχνίαση της δολοφονίας και του 57χρονου επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση οι δράστες είχαν διαφύγει με σκάφος στην Ηλεία και έχει συλληφθεί κι ένας χειριστής σκάφους, όπως και κάποια άτομα που είχαν βοηθητικό ρόλο.

Τι επόμενες ώρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

You may also like

Comments are closed.

1301809 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Ζωντανά η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

Ζείτε ζωντανά την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών ...