ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ζιαζιάς: Σε λίγες ημέρες θα… ξαναβιώσουμε δραματικές καταστάσεις στα Νοσοκομεία της Πάτρας

Facebook
Twitter
Ξέσπασε ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Δημήτρης Ζιαζιάς και προβλέπει μεγάλη αύξηση των νοσηλευομένων με covid στα Νοσοκομεία τις επόμενες ημέρες. Είναι ήδη γνωστό πως στα νοσηλευτικά ιδρύματα έχει ξεκινήσει η «πίεση»!

Ο κ. Ζιαζιάς δήλωσε τα εξής: «Πώς γίνεται το «κοινό κρυολόγημα» της «ήπιας Όμικρον» να οδηγεί σε κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία; Σύμφωνα με Υπ.Υγείας και ΕΟΔΥ από 29.12 έως 01.01 είχαμε αύξηση των εισαγωγών κατά 40%. Από τις νέες εισαγωγές το 40% είναι λόγω Όμικρον και όχι Δέλτα.

Το 90% των νέων κρουσμάτων που ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες είναι Όμικρον. Η κυβέρνηση και οι «επιστήμονες»-αυλικοί της αναδεικνύονται στους χειρότερους αρνητές όχι απλά του κορωνοϊού, αλλά της ίδιας της αντικειμενικής πραγματικότητας. Έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τις δραματικές καταστάσεις που θα (ξανα)βιώσουμε τις επόμενες εβδομάδες»!

Είναι φανερό από την δήλωσή του πως οι γιατροί προβλέπουν περαιτέρω αύξηση των νοσηλειών παρά το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η «Όμικρον» είναι η μετάλλαξη που έχει δημιουργήσει τα λιγότερα προβλήματα. «Υπό πίεση αλλά σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα βρίσκεται το σύστημα υγείας σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας και φυσικά στην Αχαία, δήλωσε την ημέρα των Θεοφανείων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης!

Τόνισε πως η κατάσταση είναι διαχωρίσιμη μέχρι αυτή την στιγμή και όλα δείχνουν πως το εθνικό σύστημα υγείας στην περιοχή θα αντέξει. Ωστόσο όπως τόνισε ο κ. Καρβέλης οι εφημερίες είναι αρκετά δύσκολες αφού δεκάδες πολίτες προσέρχονται ως επιβεβαιωμένα ή ύποπτα περιστατικά και ζητούν να εξεταστούν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top