ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ζήρια: Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Αιγίου και Ρίου – Κλειστά τα διόδια στην περιοχή

ziria11
Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με την πυροσβεστική, αυτή την ώρα έχουν κινητοποιηθεί 34 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στις δυνάμεις πυρόσβεση συμμετέχει και το ρωσικό αεροπλάνο Beriev-200.

Παράλληλα, έχει στηθεί επιχείρηση για την απομάκρυνση μιας ηλικιωμένης από το σπίτι της στη θέση Άγιος Νικόλαος που είναι κοντά στο μέτωπο της φωτιάς.

Έκλεισε η Νέα Εθνική Οδός στο ύψος του Δρεπάνου

Νωρίτερα, μάλιστα, είχε δοθεί εντολή να κλείσει η Νέα Εθνική Οδός στο ύψος του Δρεπάνου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην κίνηση των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Ακινητοποιημένα είναι αυτή την στιγμή τα οχήματα στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Πατρών στο ύψους της φωτιάς. Τα οχήματα κατευθύνονται στην Έξοδο 24 από το Δρέπανο, ενώ τα διόδια στην περιοχή παραμένουν κλειστά για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά την περασμένη Δευτέρα και ουσιαστικά φαίνεται πως πρόκειται για αναζωπύρωση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από λίγο το ΕΚΑΒ πήρε εντολή να μεταβεί στην περιοχή για να παραλάβει ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα.

 

ziria13

 

 

ziria12

You may also like

Comments are closed.