ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Zήτησε συγνώμη από την Κεραμέως για τον άστοχο παραλληλισμό…

a 178
Ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, Χριστόφορος Βερναρδάκης (Δ), μιλάει σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος στο Ναύπλιο, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016. Ο κος Βερναρδάκης επισκέπτεται για δεύτερη ημέρα την Αργολίδα. Ο υπουργός στα πλαίσια της επίσκεψης του στο Ναύπλιο είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Τάσο Χειβιδόπουλο και τους δημάρχους της Αργολίδας. Ο υπουργός έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με τον βουλευτή Αργολίδος Γιάννη Γκιόλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ναύπλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ζητεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, για το «απαράδεκτο σχόλιό» του, υπογραμμίζοντας όμως ότι η κριτική απέναντι στην «αντεκπαιδευτική πολιτική» της υπουργού παραμένει στο ακέραιο.

Σε βίντεο που ανέβασε (και κατέβασε) στο Tik Tok, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης επιτίθεται στη Νίκη Κεραμέως για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, ξεπερνά όμως κάθε όριο χαρακτηρίζοντας την, ουσιαστικά, δολοφόνο της Παιδείας, υιοθετώντας συγχρόνως και την… ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία για την ώρα κατηγορείται για το θάνατο ενός από τα τρία της παιδιά.

;Oπως λέει στην ανακοίνωσή του «το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ».

Η δήλωση Βερναρδάκη

«Ζητώ συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο που απέσυρα αμέσως, η πολιτική κριτική μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα παραμένει στο ακέραιο»

» Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο.

» Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ.

» Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

You may also like

Comments are closed.