ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωγράφου: «Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου» – Τι λέει η 21χρονη για την απόπειρα βιασμού της

viasmos2
Τα όσα έζησε τα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή της περιέγραψε η 21χρονη που δέχτηκε επίθεση στου Ζωγράφου τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου.

Όπως αναφέρει ένας ο άνδρας την ακολούθησε και της επιτέθηκε μέσα στο σκοτάδι. Της έπιασε το στήθος, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της και την έριξε κάτω, ενώ σώθηκε, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, από το γεγονός ότι άρχισε να ουρλιάζει. «Ξημερώματα της 7η Ιουλίου, όπως επέστρεφα στο σπίτι μου σε μια διασταύρωση αισθάνθηκα έναν άνθρωπο να έρχεται πίσω μου. Καθώς γύρισα να δω τι συμβαίνει και δεν υπήρχε κάποιος ήχος να με προειδοποιήσει μου επιτέθηκε. Έβαλε το ένα χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και το άλλο στο στήθος μου και με έριξε κάτω. Όταν έπεσε ξανά πάνω μου εγώ ξεκίνησα να ουρλιάζω και ευτυχώς φοβήθηκε και έφυγε. Αμέσως σηκώθηκα και πήγα προς το σπίτι μου», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Στη συνέχεια η κοπέλα προσπάθησε να περιγράψει τον δράστη της επίθεσης και τα χαρακτηριστικά του. «Φορούσε μάσκα, μαύρο παντελόνι και μαύρο μπλουζάκι και ίσως να είχε και ένα σακίδιο. Η ηλικία του ήταν κάτω στα 27. Στη διασταύρωση την συγκεκριμένη στιγμή δεν ήταν κάποιος, αλλά πιο πάνω στα 50 μέτρα υπήρχε ένας άνθρωπος».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 21χρονης έχουν συμβεί και άλλα τέτοιου είδους περιστατικά  στου Ζωγράφου. «Υπάρχουν και άλλα περιστατικά στην περιοχή. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να τον βρούμε και να μην συνεχίσει αυτό. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Ελπίζω, όμως, να μπορέσουμε να τον βρούμε. Έχω ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία».

You may also like

Comments are closed.