Τα σεκλέτια του τσιγγάνου έγιναν αντικείμενο συζήτησης σε μια ολόκληρη συνοικία.
Άλλωστε δεν ήταν και λίγο αυτό που ο ίδιος έκανε στην προσπάθεια του να μεταπείσει τη σύντροφο του που σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησε να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
Η αντίδραση του νεαρού σε ηλικία τσιγγάνου ήταν να βγει και να τα πιει μεσημεριάτικα. Αλλά το ποτό δεν μπόρεσε να γλυκάνει τα νεύρα του ούτε να μειώσει τη στεναχώρια που ένιωθε. Αντίθετα του έδωσε το θάρρος να κλείσει τον δρόμο με το αυτοκίνητο του βάζοντας στη διαπασών τη μουσική και τα… καψουροτράγουδα!
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, παραμονές Παναγίας, στην περιοχή της Αγυιάς. Όπου μάλιστα ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο… πόδι, αφού άλλωστε η ώρα ήταν γύρω στις δύο με δυόμιση όταν ο παθιασμένος νεαρός έφτασε με το όχημα του έξω από το σπίτι της αγαπημένης του.
Η κυκλοφορία οχημάτων σταμάτησε, αφού ο δρόμος είχε κλείσει με το αγροτικό και ο νεαρός έβαλε δυνατά τη μουσική με αποτέλεσμα όλοι να βγουν στα μπαλκόνια!. Εκτός από την άμεσα ενδιαφερόμενη η οποία αντιθέτως δεν έδειχνε να αλλάζει άποψη, ούτε καν μπήκε στον κόπο να βγει απ’ το σπίτι για να συζητήσει μαζί του. Γεγονός που έκανε τους γείτονες να της φωνάζουν να βγει, μήπως και ο νεαρός αποφάσιζε επιτέλους να κλείσει το ραδιόφωνο και να ελευθερώσει τον δρόμο κι εκείνοι να γυρίσουν στην ησυχία τους.
Για την ιστορία, ουδείς τηλεφώνησε στην αστυνομία. Άπαντες κατανόησαν την ψυχολογική κατάσταση του μεσημεριανού «ταραξία» ο οποίος εν τέλει αποχώρησε μετά από μισή ώρα με τρία τέταρτα, περισσότερο απογοητευμένος!