Πατρινοί σε… εισπρακτικό μπούλινγκ!

Facebook
Twitter
Ήμαρτον με τις εισπρακτικές, λένε πολλοί πολίτες της Πάτρας που δέχονται καθημερινές και πιεστικές ενοχλήσεις από γραφεία που λειτουργούν εξ ονόματος διαφόρων Υπηρεσιών, όπως η ΔΕΗ.

Την περασμένη Παρασκευή, αναγνώστρια της «Πολιτείας» δέχθηκε ένα ακόμα τηλεφώνημα από δικηγορικό γραφείο, έτσι δήλωσαν, για οφειλή 105 ευρώ στη ΔΕΗ. Και μάλιστα το ύφος και η συμπεριφορά του καλούντος έγινε απειλητική όταν η αναγνώστρια μας διαμαρτυρήθηκε, με το επιχείρημα ότι το ύψος του ποσού δεν δικαιολογεί καθημερινές και πιεστικές οχλήσεις.

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η «Πολιτεία» επιθετική έχει γίνει και η συμπεριφορά εκείνων που καλούν για οφειλές στη κινητή τηλεφωνία.

Εύλογο το ερώτημα. Τι απαντά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στους πατρινούς που γίνονται θύματα του… εισπρακτικού μπούλινγκ; Γιατί, δημοσίως, ο λόγος του εξαντλείται σε παραινέσεις προς τις εισπρακτικές ώστε να σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αλλά, τι γίνεται, όταν δεν τη σέβονται, όπως συμβαίνει στην πράξη;

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top