ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αυξημένες οι απευθείας πτήσεις Νέα Υόρκη – Αθήνα – Μεγάλη τουριστική ζήτηση

Facebook
Twitter
Με περισσότερες απευθείας πτήσεις για Αθήνα, οι τρεις μεγάλοι αμερικανικοί αερομεταφορείς, επιχειρούν να καλύψουν την αυξημένη τουριστική ζήτηση για την χώρα μας.

 

Με νέα δρομολόγια, περισσότερες επιλογές αεροδρομίων και σχετικά ανταγωνιστικές τιμές οι αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, που ήδη βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης, καλύπτουν την μεγάλη ζήτηση, που καταγράφηκε σχετικά απότομα, λόγω της τεράστιας επιτυχίας του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ήδη ποσοστό μεγαλύτερο του 50% του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι αεροπορικές εταιρείες να επανέρχονται σταδιακά σε επίπεδα προ πανδημίας, για να καλύψουν τις ανάγκες.

Ο ρυθμός ανάκαμψης του κλάδου είναι ταχύτερος, από ότι αναμενόταν και οι προοπτικές για τους επόμενους μήνες εξαιρετικές, προς πολλούς προορισμούς, είπε ο Πρόεδρος της Delta η οποία αρχίζει τις απευθείας πτήσεις στις 28 Μαΐου από την Νέα Υόρκη προς την Αθήνα, συνδέοντας την Ελλάδα με 44 πόλεις των ΗΠΑ μέσω των ανταποκρίσεων.

Η American με τρεις πτήσεις ημερησίως από τις 5 Ιουνίου θα συνδέει την Ελλάδα με Νέα Υόρκη, Σικάγο και Φιλαδέλφεια, ενώ η United από την 1 Ιουλίου και έως τις 3 Οκτωβρίου, προσθέτει στα δρομολόγια της και μια καθημερινή απευθείας πτήση από Ουάσιγκτον προς Αθήνα, συν τις ήδη υπάρχουσες που επαναφέρει από Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top