ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ για το ρεπορτάζ με την Αγία Τριάδα Πατρών και τον ελαιοχρωματιστή…

Facebook
Twitter
Το ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα “Πολιτεία” στις 8/1/2024 και αναδημοσιεύτηκε στο Politeianews.gr, για την βαφή του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Πατρών, χρήζει ορισμένων απαραίτητων διευκρινίσεων:

Γράφτηκε ότι έγινε δωρεά του 50% του κόστους από πλευράς του ελαιοχρωματιστή κ. Κώστα Σπηλιωτόπουλου ωστόσο διευκρινίζεται ότι το συνεργείο του πληρώθηκε κανονικά το ποσό που αναγραφόταν στην προσφορά του που είχε κάνει προς την εκκλησία.

Με άλλα λόγια, δηλαδή, οι δηλώσεις του αλλά και τα όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ περί “δωρεάς”, αφορούσαν το ότι ο ελαιοχρωματιστής, λόγω της συγκίνησής του που θα έβαφε τη συγκεκριμένη εκκλησία, ζήτησε ένα ποσό δίχως να συμπεριλαμβάνει στην αρχική προσφορά του, το προσωπικό του κέρδος απ’ τη δουλειά του. Και ΟΧΙ ότι πληρώθηκε λιγότερα χρήματα από αυτά που εξ αρχής ζήτησε και συμφώνησε να του καταβληθούν από τον Ιερό Ναό (όπως πολλοί μπορεί λανθασμένα να συμπέραναν).

Μάλιστα,  ο κ. Σπηλιωτόπουλος τονίζει σε γραπτή του ανακοίνωση επίσης: “για κάποιες επιπλέον εργασίες που απαιτήθηκαν, ο υπεύθυνος ιερέας του Ναού, μας  έκανε μια μικρή περικοπή, προς όφελος του Ναού, από τα χρήματα που του ζητήσαμε και εμείς το αποδεχτήκαμε”.

Τέλος, σχετικά με το προσωπικό των 8 ατόμων, ο ίδιος ο ελαιοχρωματιστής επισημαίνει: “πρέπει να διευκρινίσουμε πως είχαμε αναλάβει και άλλα έργα και επειδή ήταν μεγάλο το έργο του Ναού απαιτήθηκαν επιπλέον τεχνικά χέρια”.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top