ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΑΙΓΙΟ: Απειλήθηκε άγριο επεισόδιο στην οδό Μητροπόλεως! (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter

 

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ψηφοφόροι των δύο δημοτικών παρατάξεων, όταν πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και ενώ αυτή βρισκόταν στο 95% με 96% ακόμα, κάποιοι ψηφοφόροι του εκλεγέντα Δημήτρη Καλογερόπουλου άρχισαν να πανηγυρίζουν με οχήματα.

Δύο νεαροί ακολουθούσαν με μηχανές γκαζώνοντας και κάνοντας μεγάλο θόρυβο καθώς πλησίαζαν στο εκλογικό κέντρο του Χρήστου Γούτου και έχοντας ξεκινήσει από το εκλογικό κέντρο του κ. Καλογερόπουλου, μόλις 150 μέτρα πιο κάτω στην οδό Μητροπόλεως.

Αποτέλεσμα της εμφάνισής του με θόρυβο και ένταση, ήταν να προκληθεί εκνευρισμός σε ψηφοφόρους που στέκονταν έξω από το εκλογικό του κ. Γούτου και είχαν κατακλύσει τον δρόμο και μέρος την πλατείας Φανερωμένης.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και απειλήθηκε έντονο επεισόδιο!

 

ΚΑΙ Το ΤΑΞΙ που είχε “κλείσει” ασθενοφόρο!

taxi 3o thema 1

Ένα δεύτερο περιστατικό που λίγο έλλειψε να σταθεί αφορμή για άγριο επεισόδιο ακόμα και για να πιαστούν στα χέρια πολίτες μεταξύ τους ήταν η ενέργεια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος είχε σταθμεύσει κάθετα στην οδό Μητροπόλεως στη γωνία από το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου όπου μάλιστα είχε στηθεί γλέντι από οπαδούς της παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ».

Όμως την ίδια ώρα την περιοχή προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο ένα ασθενοφόρο, για επείγον συμβάν,

Το ασθενοφόρο άρχισε να ηχεί τις σειρήνες του, τα φώτα, για αρκετή ώρα αλλά ο οδηγός του ταξί ήταν άφαντος. Ο κόσμος φώναζε προσπαθώντας να τον βρει, πιστεύοντας πως ήταν εντός του εκλογικού κέντρου. Μέχρι και από τα μεγάφωνα τον καλούσαν να απομακρύνει το όχημα για να περάσει το ασθενοφόρο που είχε εγκλωβιστεί.

Τελικά, ο ταξιτζής εμφανίστηκε ξαφνικά από παράπλευρό δρόμο και άλλοι πολίτες παραλίγο να τον λιτσάρουν. Τέλος καλό όλα καλά όμως. Ο ίδιος απομάκρυνε το ταξί και το ασθενοφόρο πήγε στο συμβάν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

0004

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top