ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αποκάλυψη Α. Βαβαρούτα στην “ΠΟΛΙΤΕΙΑ”: 9 χρόνια χωρίς αναστολή για… ξύλο στη γυναίκα του!

2ο θέμα ΚΕΝΤΡΙΚΗ

Και η δεύτερη αποκάλυψη του πατρινού Δικηγόρου: Πατρινοί… βάζουν GPS στα ΙΧ των γυναικών τους και κοριούς στις τσάντες τους! Ενώ κακοποιούν μέχρι και τα… κατοικίδια των γυναικών!!

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Ποινή κάθειρξης 9 ετών, χωρίς αναστολή με αποτέλεσμα τον άμεσο εγκλεισμό του στις φυλακές, επεβλήθη προ ημερών σε 50χρονο κατηγορούμενο, από την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, που αντιμετώπιζε δίωξη για την κακοποίηση της γυναίκας του.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δικηγόρος Άκης Βαβαρούτας στο περιθώριο ομιλίας του στην εκδήλωση κατά της βίας σε γυναίκες, που περιγράφεται στο παραπάνω ρεπορτάζ. Ο ίδιος μίλησε για μια δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν από μερικές ημέρες από το αρμόδιο Δικαστήριο, επισημαίνοντας το χαρακτηριστικό του «ωχαδερφισμού» εκ μέρους του κατηγορουμένου κατά την απολογία του.

Αφού απευθυνόμενος στην Έδρα είπε: «σιγά, δεν έγινε και τίποτα, ένα χαστούκι της έριξα και έχει ξαναγίνει…». Ενώ και ο αδελφός του μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης έδειξε να μην αντιλαμβάνεται το πώς ήταν δυνατόν να επιβληθεί μία τόσο αυστηρή ποινή και μάλιστα δίχως ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

 

ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ GPS ΚΑΙ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΙΧ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ!

Μια ακόμα αποκάλυψη που προκάλεσε τρομαχτική αίσθηση έκανε ο κ. Βαβαρούτας μιλώντας για περιπτώσεις που αφορούν την Πάτρα και διαπιστώνονται την τελευταία διετία με τριετία. Και αφορούν σε τακτικές παρακολούθησης γυναικών από συζύγους τους, σε βαθμό μάλιστα που εκείνοι τοποθετούν GPS στα αυτοκίνητα τους ή κοριούς στις τσάντες τους!

«Είναι δυστυχώς πολλές αυτές οι περιπτώσεις. Γίνονται κατά κόρον και μάλιστα από ανθρώπους που δεν φανταζόμουν ποτέ, συμπολίτες υπεράνω υποψίας», τονίζει ο πατρινός Δικηγόρος.

Παράλληλα σημειώνει ότι η βία δεν έχει ηλικία, αναφερόμενος σε εξίσου  αυξημένα περιστατικά κακοποίησης γυναικών, ακόμα και σε περιπτώσεις ζευγαριών που συζούν και δεν υπερβαίνουν τα 25 με 27 έτη. Ενώ επίσης διευκρινίζει ότι υπάρχει πληθώρα υποθέσεων βίας και από πρώην συζύγους, όχι μόνο από νυν.

 

ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΔΙΑ!

Επιπροσθέτως, ο Δικηγόρος βάζει μια άξια προσοχής νέα διάσταση στο όλο θέμα, λέγοντας ότι μια μορφή κακοποίησης προς τις γυναίκες… περνά και μέσα από τα κατοικίδια που εκείνες φροντίζουν. Δηλαδή ο άνδρας κακοποιεί το ζώο συντροφιάς της συζύγου, μόνο και μόνο ώστε εκείνη να υποκύψει και να υπακούσει τον άνδρα, προκειμένου το κατοικίδιο να μην υφίσταται άλλο το μένος του θύτη», εξηγεί.

 

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφήνοντας μάλιστα άναυδο το κοινό του, αφορούσε στους αριθμούς αναζητήσεων που έχουν γίνει στην google, ανά την Ευρώπη, στην φράση: «πώς μπορώ να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να με καταλάβει κανείς». Σύμφωνα με τον Δικηγόρο, η συγκεκριμένη φράση στα χρόνια της πανδημίας συγκεντρώνει συνολικά 163 εκατομμύρια αναζητήσεις! «Αυτό δείχνει ότι κάποιοι συνειδητά κάνουν ό,τι κάνουν και φροντίζουν να ενημερώνονται για να το χειριστούν μετά νομικά» εξηγεί.

Από το έντυπο της Αχαϊκής Πολιτείας:

3 7 e1669625116226

 

 

You may also like

Comments are closed.