ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμα ξενίζει το πως κέρδισε την Αχαΐα…

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Πως, λοιπόν, ο Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε το «κάστρο» του παπανδρεϊσμού στη χώρα; Μπορεί να πέρασε καιρός αλλά τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις επιμένουν. Και ν’ αναφέρονται στην Αχαΐα. Και να λένε ότι η έκπληξη στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής δεν ήταν η επικράτηση του νέου αρχηγού, ούτε η νίκη του στην δεδομένη Κρήτη. Προς τα μέρη μας στρέφουν την προσοχή τους τα δημοσιεύματα, όπως αυτό των «Παραπολιτικών».

Που, μέσες άκρες, έλεγε ότι ο Ανδρουλάκης στηρίχθηκε σε μία μικρή αλλά στιβαρή ομάδα στελεχών με ευρύτερες κοινωνικές αναφορές. Στην «πρώτη γραμμή», κατά το ρεπορτάζ τους, βρέθηκαν ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης στο Δήμο της Πάτρας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς, Θανάσης Πετρόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων, Γιώργος Καρβουνιάρης, ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας Γαβρίλης Χαραζίδης, ο πρώην νομάρχης και αντιδήμαρχος Σπύρος Τυροδήμος, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μοίραλης κ.α.

Και στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι στην Αχαΐα, έπεσαν «κορμιά» ώστε να επικρατήσει ο Ανδρουλάκης. Μένει να δούμε πως θ’ αξιοποιηθεί αυτή η δυναμική…

You may also like

Comments are closed.