ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αλαλούμ στο Τwitter με τον Έλον Μασκ

Facebook
Twitter

«Όποιος λογαριασμός εμπλέκεται σε πλαστοπροσωπία χωρίς να διευκρινίζει ξεκάθαρα την “παρωδία”, θα αναστέλλεται οριστικά» γράφει σε ανακοίνωσή του ο Ελον Μασκ.

Η διαγραφή θα γίνεται «δίχως προειδοποίηση» ενώ και οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος θα οδηγεί στην προσωρινή απώλεια του σήματος που δείχνει ότι πρόκειται για επαληθευμένο λογαριασμό.

Η ανακοίνωση ήρθε αφότου πολλοί επώνυμοι μετονόμασαν τους λογαριασμούς στους σε Ελον Μασκ εκφράζοντας την αντίθεση τους στην συνδρομή των 8 δολαρίων μηνιαίως για τους επαληθευμένους λογαριασμούς.

Κάποιοι από αυτούς τους λογαριασμούς που έκαναν αυτή την αλλαγή έχουν ήδη ανασταλεί, όπως αυτός της κωμικού Κάθι Γκρίφιν.

Αποχωρούν οι επώνυμοι

Μαζί με τουλάχιστον 1 εκατομμύριο χρήστες που αποφάσισαν να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στο μέσο ηχηρά αποχωρούν και επώνυμοι χρήστες.

Με υβριστικά σχόλια ανακοίνωσε την διαγραφή του λογαριασμού της η Gigi Hadid.

Το 27χρονο σούπερ μόντελ ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από τους θαυμαστές της στην πλατφόρμα, γράφοντας ότι της άρεσε να συνδέεται μαζί τους.

Αναλόγως αιχμηρή και η μουσικός Τόνι Μπράξτον.

Γυρνά πίσω τους απολυμένους

Και ενώ οι χρήστες επώνυμοι και μη αποχωρούν ρεπορτάζ του Bloοmberg θέλει την διοίκηση του μέσου να παρακαλά τους εργαζόμενους που απέλυσε να γυρίζουν πίσω.

Το bloomberg επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν όσα γίνονται στο εσωτερικό του μέσου, αναφέρει ότι απολύθηκαν πριν η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητες για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται ο Έλον Μασκ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top