ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Επιβεβαίωση της “Πολιτείας” – 18 Μαϊου η επαναδημοπράτηση για την κάτω πόλη – Δείτε πού θα γίνει τί…

Facebook
Twitter
Απόλυτη επιβεβαίωση της εφημερίδας “Αχαϊκή Πολιτεία” και του politeianews.gr, αναφορικά με το έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Πάτρας. Όπως είχαμε γράψει από τις 7 Φεβρουαρίου 2022, το έργο της Κάτω πόλης που εγκαταλείφθηκε από τον πρώτο εργολάβο, θα προχωρούσε σε επαναδημοπράτηση ως το καλοκαίρι.

Σήμερα ο Δήμος Πατρέων με ανακοίνωση του επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, ανακοινώνοντας ότι η επαναδημοπράτηση του έργου προγραμματίστηκε για τις 18 Μαϊου.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ:

Επαναδημοπρατείται στις 18 Μαΐου, το έργο της ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, που αφορά την Κάτω Πόλη, συνολικής δαπάνης 11.824.000 ευρώ.

Το μεγάλο και σύνθετο αυτό έργο, που εγκαταλείφθηκε από την μειοδότρια εταιρεία σε προηγούμενο διαγωνισμό, περιλαμβάνει ανακατασκευή πεζοδρομίων, πεζόδρομων, δρόμων κυκλοφορίας οχημάτων και πλατειών.

Επίσης, περιλαμβάνει διευκόλυνση πρόσβασης ατόμων ΑΜΕΑ, αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού, με παγκάκια, ζαρντινιέρες, απορριματοδέκτες, αλλά και εμπλουτισμό του πράσινου, διαμόρφωση θέσεων στάθμευση και νέο φωτισμό.

Η ανάπλαση της Κάτω Πόλης σε συνδυασμό με την ανάπλαση της Άνω Πόλης και την ανακατασκευή του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, δηλαδή συνολικά του Ιστορικού Κέντρου της πόλης, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα βελτίωσης της λειτουργίας, της εικόνας και της ζωής των κατοίκων της Πάτρας.

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 07 02 22 007

ΔΕΙΤΕ  το αναλυτικό ρεπορτάζ του politeianews.gr με όλες τις λεπτομέρειες για το πού θα γίνει τί: https://politeianews.gr/chr-kordas-stin-politeia-os-to-kalokairi-o-neos-ergolavos-gia-tin-kato-poli/

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top