ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΣΟΚ – Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Πρώτα ισχυρή αντιπολίτευση, μετά κυβέρνηση”

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Για τους αγρότες, τη στέγαση, την ακρίβεια κι όσα απασχολούν την ελληνική κοινωνία μίλησε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, σήμερα από την Πάτρα στην οποία βρέθηκε με αφορμή την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Νομαρχιακή Επιτροπή, και ανέλυσε παράλληλα το πακέτο προτάσεων που εγκαίρως έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για καθένα από τα μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Προτάσεις που όπως είπε επικεντρώνουν σ’ ένα σύγχρονο Κοινωνικό Κράτος, που δίνουν προτεραιότητα στην Υγεία και την Παδεία και που έχουν ως στόχευση μια καλύτερα οργανωμένη δομή στην εργασία και την επιβίωση των πολιτών.

Ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε και για τον άμεσο αλλά και απώτερο στόχο του ΠΑΣΟΚ. Πρώτα να είναι η ισχυρή αντιπολίτευση της σημερινής κυβέρνησης και να εδραιωθεί ως δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές, αλλά και να κοιτάξει στα μάτια την ΝΔ και να την κερδίσει, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Να πάρουμε εντολή από τους πολίτες, να εκφράσουμε το κέντρο, την αριστερά, την πρόοδο, ό,τι έχει ανάγκη η χώρα για τα επόμενα χρόνια», σημείωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

4434 988787

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top