ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Ηχόμετρο στο παλιό Αρσάκειο – Καταγράφουν τον θόρυβο σε Κορίνθου και Μαιζώνος εν όψει λειτουργίας του νέου δημαρχείου

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Οι εργασίες διαμόρφωσης του παλαιού Αρσακείου της Πάτρας προχωρούν, αν και με καθυστερήσεις στο αρχικό χρονοδιάγραμμα εξαιτίας της πανδημίας, αλλά σε αυτές εντάσσεται, όπως αποκαλύπτει το politeianews.gr, και η… ηχομέτρηση!

Συνεργείο ηλεκτρολόγων μηχανικών ανέλαβε με εντολή του Δήμου Πατρέων να στήσει ηχόμετρο έξω από το ιστορικό κτίριο προκειμένου να καταγράψει τον θόρυβο που επικρατεί στην περιοχή, τόσο στην οδό Κορίνθου, όσο και στην οδό Μαιζώνος.

IMG 5986

Σκοπός, όπως είναι αυτονόητο, είναι να προκύψει ένα ασφαλές πόρισμα για το μέγεθος του προβλήματος που αφορά στην ηχορύπανση και κατά πόσον αυτή “περνά” εντός του κτιρίου, έτσι ώστε να ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα ηχομόνωσης.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων, στο μεγάλο γραφείο του τελευταίου ορόφου του παλαιού Αρσακείου που “βλέπει” στην οδό Μαιζώνος, θα είναι το γραφείο του Δημάρχου, ενώ στην πάνω πλευρά, προς την Κορίνθου δηλαδή, θα υπάρχουν γραφεία Αντιδημάρχων και τεχνικών υπηρεσιών. Ενώ στην μεγάλη αίθουσα που κι αυτή βρίσκεται στην πλευρά της Κορίνθου, θα τελούνται γάμοι και εκδηλώσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top