ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χ.Μπονάνος: Μιλάμε στα παιδιά – Χαιρόμαστε τη θάλασσα με ασφάλεια

Facebook
Twitter
Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  «παίρνει σάρκα και οστά» – ”Χαίρομαι τη θάλασσα με ασφάλεια” η καμπάνια που έχει ως στόχο να ενημερώσει τις μικρές ηλικίες για τους κινδύνους που κρύβει το νερό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος βρέθηκε σε Δημοτικό Σχολείο για να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές σχετικά με τους κινδύνους του υγρού στοιχείου, αλλά και τη χαρά που προσφέρει η θάλασσα όταν ακολουθεί κάποιος τους κανόνες.
Ο κ. Μπονάνος δήλωσε:
«Από τις πιο σπουδαίες δράσεις της Περιφερειακής μας Αρχής ήταν ίσως να μιλήσουμε στα παιδιά για την σημασία του σεβασμού της θάλασσας που μας περιβάλει.
Σε μια χώρα με ατέλειωτες ακτές είναι παραλογισμός να έχουμε κάθε καλοκαίρι ρεκόρ ευρωπαϊκών πνιγμών. Άρα από την μικρή ηλικία διδάσκουμε τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε πριν χαρούμε το υγρό στοιχείο.
Το να μιλάς στα παιδιά είναι μια δοκιμασία ευθύνης , ταυτόχρονα όμως είναι η καλύτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, να μπορείς να μεταδώσεις τις γνώσεις που απαιτούνται πριν ασχοληθούν με την χαρά του υγρού στοιχείου οι αυριανοί ακαδημαϊκοί πολίτες.
Σημαντική δράση της περιφέρειας μας που θα συνεχιστεί σε σχολεία και αργότερα σε παραλίες για να συμβάλουμε στην μείωση αυτού του καλοκαιρινού εφιάλτη των πνιγμών που αμαυρώνουν την ψυχαγωγία που προσφέρει η απέραντη θάλασσα μας».
thalassa odigies paidia
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top