ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χούλιγκαν σακάτεψαν στο ξύλο νεαρό μπροστά στην κοπέλα του

ASTYNOMIA
Ένας 29χρονος έζησε τον τρόμο στη Χαλκίδα στα χέρια των χούλιγκαν. Ξαφνικά βρέθηκε απέναντί τους και άρχισε όπως περιέγραψε σε αστυνομικούς να δέχεται χτυπήματα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με την κοπέλα του. Οι δράστες που όπως φαίνεται τον παρακολουθούσαν, τον αιφνιδίασαν και ο νεαρός δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Η γυναίκα που έβλεπε τις σκηνές αγριότητας, παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Το νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Χαλκίδα στις 31 Ιανουαρίου, αλλά το θύμα, το κατήγγειλε στην Αστυνομία στις 4 Φεβρουαρίου. Ο 29χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κανήθου, με τη σύντροφό του. Ξαφνικά εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες και άρχισαν να φωνάζουν «γ… ο Παναθηναϊκός», τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.

Σύμφωνα με το eviatop, ο 29χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά δεν είπε ότι τον χτύπησαν άγνωστοι. Ανέφερε αρχικά ότι χτύπησε μόνος του, αφού όπως ισχυρίστηκε τον είχαν απειλήσει ότι εάν μιλήσει κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του. Λίγες ημέρες μετά ο 29χρονος πήρε την απόφαση και πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.

You may also like

Comments are closed.