ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: «Σάρωμα» της εφορίας στους γάμους της Πάτρας

Facebook
Twitter
Στο επίκεντρο μπαίνουν λίστες δώρων, αποδείξεις νυφικών, συμφωνίες με εταιρείες κέτερινγκ και χώρους δεξιώσεων, ακόμα και τα «φακελάκια» σε γαμπρούς! Με εντολή ΑΑΔΕ οι εφοριακοί της Πάτρας κάνουν «φύλλο και φτερό» Facebook, TikTok και Instagram αναζητώντας μέσω του «μεγάλου αδελφού» όλες τις φανταχτερές υποθέσεις που προδίδουν κίνηση «μαύρου» χρήματος.

Αλλάζουν όλα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τις πρόσφατες «κρίσεις», η νέα φυσική ηγεσία κάνει focus στην προληπτική αστυνόμευση. Δόθηκαν ήδη εντολές, για αισθητή παρουσία… παντού!

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 29 01 24Τον σταυρό σου, μην πεθάνεις,

να προλάβεις τις… εξετάσεις!

Τραγικές καταστάσεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας! Μιλά στην «Πολιτεία» 59χρονος καρκινοπαθής που ψάχνει επειγόντως ημερομηνία προκειμένου να υποβληθεί σε έκτακτες ιατρικές εξετάσεις για τον κίνδυνο μετάστασης, αλλά στον «Άγιο Ανδρέα» του δίνουν ημερομηνία για Μάρτιο και στο ΠΓΝΠ για Απρίλιο!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

«Κανένα Σωματείο που

χρωστάει δεν μπαίνει στα γήπεδα»

Την πρόθεσή του να υλοποιηθεί η απόφαση για την αποπληρωμή ή την ρύθμιση των οφειλών των Σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας εκδήλωσε το Σάββατο ο αν. Υπουργός Αθλητισμού.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 29 01 24ΠΑΤΡΙΝΟΣ

Ποιος είναι ο 43χρονος που έκλεισε ραντεβού με ανήλικη

Πανελλήνιο σάλο προκάλεσε η είδηση με τη σύλληψη του 43χρονου Πατρινού στον Πειραιά, ο οποίος φέρεται να ήθελε ραντεβού με 13χρονη, ώστε να ασελγήσει σε βάρος της.

Η «Πολιτεία» αποκαλύπτει σήμερα ότι ο 43χρονος δραστηριοποιείτο στην Πάτρα, είναι γέννημα θρέμμα Εγλυκάδας, ιδιαίτερα κοινωνικός, εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία και είναι πατέρας μιας κόρης 15 ετών!

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ

 Σε ισχύ πρόγραμμα: «Πάρε το παιδί σου κι έλα στην Πάτρα»

Η ΚΕΔΗΠ θέτει σ’ εφαρμογή σχέδιο προσέλκυσης οικογενειών στο φετινό Καρναβάλι αλλά και διεύρυνσης του χρόνου επισκεψιμότητας ώστε να μην περιοριστεί μόνο στο τελευταίο τριήμερο. Τι δείχνουν ωστόσο τα στοιχεία πληρότητας σε ξενοδοχεία και Airbnb.

Τραγέλαφος

Απέκλεισαν γκαράζ, στα Προσφυγικά της Πάτρας, χτίζοντας… πεζοδρόμιο! Δεν το χωρά ο νους του ιδιοκτήτη που ψάχνει να βρει το δίκιο του!

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 29 01 24ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Σκληρή δουλειά για

να φανεί άξια εμπιστοσύνης!

Η Αχαιή Υπουργός μιλά στην «Πολιτεία», σ’ έναν απολογισμό του έργου που παράχθηκε στους 7 μήνες θητείας της. Η πρόοδος με αποδείξεις και οι προτεραιότητες για το νομό, την περιφέρεια και πανελλαδικά.

«Κοσμοσυρροή»

για τον Π. Πολάκη

Αναπτερώθηκε το ηθικό των κομματικών στελεχών μετά την πρώτη εκδήλωση του νέου Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και τη μαζική ανταπόκριση μελών.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top